Εξοπλισμός

Wintecare T-PLUS

Το T-PLUS της WINTECARE αντιπροσωπεύει την κορυφή της τεχνολογίας tecar.

Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρομαγνητισμό για τη διέγερση της αιμάτωσης, το Wintecare T-Plus επιταχύνει τις φυσιολογικές διεργασίες για την αποκατάσταση, επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βιοϊατρικήμηχανική και βελτιώνει τον μεταβολισμό.

Η συσκευή κινητοποιεί τους ηλεκτρολύτες στον βιολογικό ιστό και διεγείρει την αιμάτωση σε προσεκτικά στοχευμένα μέρη του σώματος. Ο θεραπευτής μπορεί να αυξήσει και να ελέγξει σημαντικές αντιδράσεις του σώματος, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα στη βιοϊατρική μηχανική, τη διαχείριση της διαδικασίας των φλεγμονών, την οξυγόνωση των ιστών, την υποστήριξη στη διαδικασία αναγέννησης και αποθεραπείας.

Ο πειραματισμός με υλικά, η επιστημονική ανάλυση της φυσιολογικής αντίδρασης του σώματος στη διέγερση και η παγκόσμιας κλάσης μηχανική, που προέρχονται από δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των ραδιοσυχνοτήτων, θέτουν την WINTECARE ένα βήμα μπροστά, όταν πρόκειται για αυτό που πραγματικά μετράει: την ταχύτητα αντίδρασης.

Η μέγιστη ονομαστική και αποτελεσματική αντοχή, η βελτιστοποιημένη επιφάνεια επαφής, η ισχυρή χωρητική λειτουργία, που δεν απαιτεί αγώγιμη κρέμα, χάρη στο νέο υλικό επικάλυψης που επιλέγεται αποκλειστικά από την WINTECARE και η εξαιρετική μικροκυκλοφορική απόκριση, ακόμη και χωρίς θερμότητα, είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που προσφέρει το νέο μηχάνημα T-Plus.

Στα χέρια των ειδικών, αυτό το μοντέλο μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά, όταν πρόκειται για βελτιωμένους χρόνους στα αποτελέσματα θεραπείας.

Ακολουθήστε μας στα social:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αιακού & Πρωτεσιλάου, 13122 Ίλιον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 26 15 266

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα

LINKS