Physio Analysis

Το Φυσικοθεραπευτήριο

Η αποστολή μας!

Η διαφορά μας έγκειται στο γεγονός ότι τα κορυφαία μηχανήματα που χρησιμοποιούμε αποτελούν προέκταση του χεριού και του μυαλού μας. Χρησιμοποιούνται με κλινικό συλλογισμό και σε συνδυασμό με τις κορυφαίες δια χειρός θεραπείες, απογειώνονται οι δυνατότητες τους.

Γεια σας,

ονομάζομαι Γιάννης Δημητρούλιας και είμαι φυσικοθεραπευτής, απόφοιτος του ΑΤΕΙ φυσικοθεραπείας Αιγίου, orthopeadic manipulative therapist (IMTA), εξειδικευμένος στη θεραπεία δια χειρός. Στόχος μου, είναι να δώσω τέλος στα μυοσκελετικά προβλήματα που σας απασχολούν και να βελτιστοποιήσω την ποιότητα της ζωής σας. Αυτό θα επιτευχθεί, μέσω ενός καλά δομημένου ιστορικού σας, καθώς και μέσω της αξιολόγησης που θα μας οδηγήσει στην αιτία του προβλήματος και όχι απλά στο σύμπτωμα (πόνος, μειωμένο εύρος κίνησης, οίδημα, φλεγμονή). Η προσέγγιση μας, είναι να θεραπεύσουμε το σώμα με το δικό μας κλινικό συλλογισμό, σεβόμενοι όμως, τις απεικονιστικές μεθόδους και την ιατρική γνωμάτευση. Έχουμε δημιουργήσει μία νέα θεραπεία, που συνδυάζει τις κορυφαίες παγκοσμίως τεχνικές αποκατάστασης, με τα κορυφαία μηχανήματα αποκατάστασης που χρησιμοποιούνται με κλινικό συλλογισμό, εξατομικευμένα σε κάθε ασθενή που βρίσκεται στο επίκεντρο της θεραπείας. Στο χώρο μας, θα βρείτε ένα πρότυπο θεραπευτικό γυμναστήριο, εξοπλισμένο με την κορυφαία τεχνολογία, DWALL by Technobody, Kineo Intelligent Load, επανεκπαίδευση της κίνησης-kinetic control, για την αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών και μυοσκελετικών παθήσεων. Αυτή η ολιστική μας προσέγγιση, η οποία συνθέτει την τεχνολογία και τις γνώσεις, μας διαφοροποιεί από τις κλασικές μεθόδους φυσικοθεραπείας που χρησιμοποιούνται ευρέως. Ακολουθώντας την προσέγγισή μας, θα απαλλαγείτε από τα μυοσκελετικά σας προβλήματα και επιπλέον, θα αποκτήσετε τα σωστά εφόδια για όλη σας τη ζωή.

Το βιογραφικό του Γιάννη Δημητρούλια:

Ο φυσικοθεραπευτής Δημητρούλιας Ιωάννης, ολοκλήρωσε τη βασική του παιδεία στο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, ως βοηθός νοσηλευτών νοσοκομείου. Εισήχθη στο ΑΤΕΙ Αιγίου, απ΄ όπου αποφοίτησε με το πτυχίο του φυσικοθεραπευτή, το 2010 πραγματοποιώντας την πρακτική του άσκηση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο “Αττικόν”.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
Από το 2006, και κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης, εργαζόταν για 10 χρόνια, ως νοσηλευτής στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής. Από το 2009, έως το 2016, διετέλεσε υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής διαφόρων ποδοσφαιρικών ομάδων, Β, Γ και Δ εθνικής. Παράλληλα, είχε ενεργό συμμετοχή σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων, με σκοπό την παροχή ειδίκευσης σε διάφορες γνωστικές περιοχές. Από το 2016 μέχρι και σήμερα, εργάζεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής “Δαφνί”, ενώ παράλληλα ιδιωτεύει στην Αθήνα και εξειδικεύεται στις μυο-σκελετικές κακώσεις και στην πρόληψη και αποκατάσταση των elite αθλητών της Premier League, Bundesliga και Superleague (Παπασταθόπουλος, Μαυροπάνος, Κοπετζής κ.α.)  Είναι εξωτερικός συνεργάτης σωματείων ποδοσφαίρου, ακαδημιών, δρομέων και συλλόγων στις περιοχές, Πετρούπολη, Περιστέρι και Ίλιον.  Από το 2018, λειτουργεί θεραπευτήριο εξειδικευμένο στα μυοσκελετικά προβλήματα και στις αθλητικές κακώσεις, εξοπλισμένο με τα κορυφαία φυσικοθεραπευτικά μηχανήματα (Idiba Activ, K-laser cube 4, CT8, Piezowave, Wintecare tecar, Deep Oscillation, Kineo ισοκινητικό μηχάνημα, D-Wall)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ:
2014 – Human Tecar Seminar sunestic healthcare methodology
2014 – (Imta) Maitlend manual Therapy Lerep 1
2015 – Master workshop – Sports compination toping
2015 – Muofacial release and trigger point therapy
2015 – Kinesio toping fundamental KT 1
2015 – Kinesio taping abrance correction techniques
2015 – Functional assessment lower limbs – Insoles customization (Αξιολόγηση κάτω άκρου και μέσα από λειτουργικά test – δημιοθργία και διαμόρφωση ορθωτικών πελμάτων Formthotics)
2016 – (IMTA) Maitland Manual Therapy Level 2A
2016 – Τεχνικές μαλακών μοριών με ειδικό εξοπλισμό (ergon)
2016 – Solution for movements impairment of the neck, shoulder, low back and hip (Kinetic control) Level 1
2016 – Instrument – assisted soft tissue mobilization (ergon technique method edrance training)
2016 – Kinesio toping K3 K4 Clinical crofunction and treatment
2016 – Acupuncture education course (Dr Chris Norris)
2017 – Fascial distortion model fdm Institut (Module 1)
2017 – (IMTA) Maitland manual therapy Level 2B
2017 – Inbiba active specialist 2018 – European fascial distortion model (EFDMA)
2019 – Fascial distortion model FDM Institut (module 2)
2019 – Fascial distortion model FDM Institut (module 3)
2019 – Advance muofoscial techniques for Nerve entrapment in the upper appendage and adhesive Capsulitis
2019 – (IMTA) Maitland manual therapy (Level 3)
2019 – Οστεοπαθητική σχολή Γερμάνιος (OSD)

Η ομάδα μας:

Ακολουθήστε μας στα social:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αιακού & Πρωτεσιλάου, 13122 Ίλιον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 26 15 266

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter
μας για να ενημερώνεστε
για τα τελευταία νέα