Εξοπλισμός

Impulse Κρυοθεραπεία με Διαλείπουσα Συμπίεση

IMPULSE: καινοτόμο ιατρικό σύστημα που εφαρμόζει συνδυαστικά Κρυοθεραπεία και Πρεσσοθεραπεία μέσω ανατομικά σχεδιασμένων προσαρτημάτων που εφαρμόζονται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος: γόνατο, ποδοκνημική, ώμο. Είναι η ιδανική συσκευή για την εφαρμογή του θεραπευτικού πρωτοκόλλου R.I.C.E. (Rest, Ice, Compression, Elevation) που βάσει εκτενούς βιβλιογραφίας θεωρείται πολύ αποτελεσματικό στην ταχύτερη αποκατάσταση χρόνιων και οξέων μυοσκελετικών τραυματισμών και στην επιτάχυνση της ανάρρωσης μετά από ορθοπαιδικές επεμβάσεις.

Τα οφέλη που προσφέρει η εφαρμογή IMPULSE περιλαμβάνουν αγγειοσυστολή, αντι-οιδηματική δράση, λεμφική παροχέτευση, μείωση πόνου στις αρθρώσεις, μείωση μυϊκών σπασμών, αύξηση κυτταρικής οξυγόνωσης. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση με επιλογή 9 έτοιμων προγραμμάτων, η εφαρμογή στο σώμα είναι άνετη και η αίσθηση ευχάριστη και ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της συσκευής είναι η ευκολία στη μεταφορά αφού συνοδεύεται από τσάντα μεταφοράς για τη συσκευή και όλα τα εξαρτήματά της.

Το IMPULSE χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο ευρέως από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, ομάδες, κέντρα ευεξίας, φυσικοθεραπευτές, κέντρα αποκατάστασης, κλινικές, φυσιάτρους, ορθοπαιδικούς, αθλητιάτρους.

Το μηχάνημα κρυοθεραπείας και πρεσσοθεραπείας IMPULSE αποτελεί εξοπλισμό νοσοκομειακού επιπέδου σχεδιασμένο και για χρήση κατευθείαν από αθλητές ή ασθενείς, και για να παρέχει θεραπεία επαγγελματικού επιπέδου οποτεδήποτε και οπουδήποτε χρειαστεί.

Ακολουθήστε μας στα social:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αιακού & Πρωτεσιλάου, 13122 Ίλιον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 26 15 266

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter
μας για να ενημερώνεστε
για τα τελευταία νέα